Logo van LAR Group B.V.

Vind het juiste mosterdmeel voor jou

Uw gids voor het vinden van het perfecte mosterdmeel voor uw samenstelling.

[Box1] Maximaliseer scherpte & hitte

Deze groep is voor klanten die structuur willen toevoegen, water willen binden en de textuur willen verbeteren, zoals in verwerkte vleeswaren of dikke dressings. Hun belangrijkste kenmerk is een hoog proteïnegehalte.

FunctieOntvette Blend (60/40) Mosterdmeel
Pungency/HeatHoog
Fat Content (%)15
Binding CapacityUitstekend
Best forWorsten, bewerkt vlees, dressings
SKUMF-B64-DO
Actions

[Box2] Beheers Vet & Eiwit

Table A

FunctieOntvette Blend (60/40) Mosterdmeel
Pungency/HeatHoog
Fat Content (%)15
Binding CapacityUitstekend
Best forWorsten, bewerkt vlees, dressings
SKUMF-B64-DO
Actions

Table B

CompareVolvette Oosterse Mosterdbloem
Pungency/HeatZeer hoog
Fat Content (%)35
Binding CapacityZeer goed
Best forKruidenmixen, smaakmakers waar intense hitte vereist is.
SKUMF-ORI-FF
Actions

[Box3] Verwijder warmte & behoud smaak

FunctieOntheet Geel Mosterdmeel
Pungency/HeatGeen
Fat Content (%)35
Binding CapacityUitstekend
Best forDroge mixen, coatings, smaakmakers
SKUMF-YEL-FF-DE
Actions